четвер, 16 серпня 2012 11:56

Мерайя Кері похизувалась стрункою фігурою і дітьми

Співачка Мерайя Кері зовсім скоро приступить до роботи в черговому сезоні шоу American Idol. А поки у зірки є ще багато часу на відпочинок, вона насолоджується теплими днями в компанії своїх обожнюваних дітей Монро і Моррокана.

Сімейні фотографії артистка не забуває викладати в Інтернет, і мільйони її шанувальників можуть подивитися, як проводить дозвілля одна з найвідоміших співачок світу. "Я і Рок задрімали", - підписала зірка грайливий знімок з сином Морроканом, де обидва вдавали, що от-от заснуть.

"І на ваше прохання, я і міс Монро в ледачий день", - написала Кері на наступний день і додала в блог ще один знімок. На цей раз вона була біля басейну в спокусливому купальнику і мокрій сорочці, а дочка Монро гралась поруч на надувному човні.

Судячи з інших свіжих фотографій зірки, народження дітей на її фігуру практично не вплинуло. Звичайно, під час вагітності Мерайя сильно поправилася, але в підсумку зуміла повернути собі колишню струнку фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерайя Кері вдруге стане мамою

Зовнішність для співачки зараз особливо важлива, адже після підписання контракту з American Idol їй доведеться постійно з'являтись в кадрі, а екран візуально додає 5-7 кілограмів. За роботу в журі в американському аналозі "Фабрики зірок" Кері платять 18 мільйонів доларів на рік, що робить її найбільш високооплачуваною суддею проекту.

Співачка запевняє, що в проекті її ваблять не тільки можливість показати себе і заробити гроші. "Як співачка, автор пісень і продюсер, я думаю, це буде весело і корисно допомогти знайти новий талант і віддати борг "Американському ідолу"", - поділилася Кері в своїй офіційній заяві.

Мерайя Кері вийшла заміж за ведучого Ніка Кеннона 30 квітня 2008, а через три роки після весілля в родині народилися близнята Монро і Моррокан. За словами співачки, більше ставати мамою вона не має наміру.

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері похизувалась стрункою фігурою і дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути