четвер, 19 грудня 2013 09:32

"Мені здалося, що в моє тіло вставили плуг і почали орати землю" - Остап Ступка про нове татуювання

Автор: фото: tsn.ua
 

Остап Ступка днями у ресторані у центрі столиці представив інсталяцію з платівок, яку підготував разом з другом художником. Про це стало відомо з сюжету ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

"Власність художника Юри Ярмоленка, який придумав цей проект художній, цю інсталяцію, 206 двосторонніх портретів на вінілових платівках портретів знакових людей зі світу джазу та блюзу", - розповідає Остап Ступка.

Ще у школі актор хотів стати рок-музикантом і з віком не втратив любов до музики.

"Була пропозиція від нашого українського гурту "Kozak System ", в них є одна пісня, яку вони на одній вечірці присвятили і заспівали мені, а потім сказали: а ти не хочеш спробувати? Я б з задоволенням спробував", - говорить Остап Ступка.

Нещодавно зірка зробив собі тату з зображенням вінілу з профілем улюбленого драматурга бельгійця Мішеля Де Гельдерода.

"Це татуювання майстер мені робив чотирма різними машинками і були такі машинки, що мені здалося, що в моє тіло вставили плуг і почали орати землю, заради такої справи я був готовий", - ділиться Остап Ступка.

Син Остапа, Дмитро, теж прикрасив тіло татуюванням, зробив малюнок на правиці ще 8 років тому.

"Колись у нас була хіп-хоп група, реп команда, коли ми співали з Потапом, це все був реп, татуювання, все це було модно і ми були малі наробили собі такі портакі, що мені багато чого треба повиробляти. Я зробив собі колись в Болгарії тигра, бо я в рік тигра народжений, але це було так давно, що він з тигра перетворився у кицю", - говорить Дмитро Ступка.

Зараз ви читаєте новину «"Мені здалося, що в моє тіло вставили плуг і почали орати землю" - Остап Ступка про нове татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути