понеділок, 28 грудня 2020 17:49

"Мене обкололи сильними знеболювальними". Педан згадав найгірше святкування Нового року

"Мене обкололи сильними знеболювальними". Педан згадав найгірше святкування Нового року
Педан розповів про найгірший Новий рік. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведучий Олександр Педан поділився спогадами про найгірший Новий рік. Він зауважив, що раніше часто працював у новорічну ніч.

"Мені потрібно було відпрацювати ведучим новорічного заходу. За день до цього я впав, катаючись на сноуборді, і вдарився головою. Мене обкололи сильними знеболювальними. В ту ніч на заході нас працювало 3: я, dj та Наталя Могилевська. Наталі простіше – їй потрібно було співати 40 хв. А ми з діджеєм закривали решту 5 год. Мені було так погано, що не дуже пам'ятаю, як відпрацював. Тоді і зрозумів, що хочу зустрічати Новий рік у сімейному колі. Тим більше, у сина зараз такий ніжний вік, він запам'ятовує всі дрібниці і дуже чекає свята", - згадував ведучий Improv Live Show, яке показує "Новий канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула, Педан та Нікітюк поділилися, які готують подарунки близьким до Дня Святого Миколая

Олександр Педан розповів, що для нього означає бути справжнім чоловіком. Ведучий Improv Live Show та суддя ігрового шоу "Хто зверху?" Педан розповів, що для нього означає термін "справжній чоловік" та як це доводити у сучасному світі.

Зараз ви читаєте новину «"Мене обкололи сильними знеболювальними". Педан згадав найгірше святкування Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути