четвер, 17 грудня 2020 20:20

"Пекти печиво з сином та ходити на шопінг з донькою". Олександр Педан описав справжніх чоловіків
4

Олександр Педан розповів, що для нього означає бути справжнім чоловіком.

Ведучий Improv Live Show та суддя ігрового шоу "Хто зверху?" Педан розповів, що для нього означає термін "справжній чоловік" та як це доводити у сучасному світі.

Педан позує з сином
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Педан і його донька
Педан описав справжнього чоловіка
Педан описав справжнього чоловіка

"Мені не подобаються крайнощі, коли кажуть, що чоловік має бути трошки симпатичнішим за мавпу, чи лісорубом, мисливцем, та вміти загнати оленя в полі. Не варто ділити на біле та чорне. Буває й золота середина. І я намагаюся її знайти. Наприклад, дуже люблю екстремальні види спорту. Там можу собі доводити, що я – чоловік, і не боюся перешкод, досягаю нових вершин. Сходячи на "п'ятитисячник" (гору висотою 5 км), ти реально доводиш собі, що можеш більше, ніж навіть сам очікуєш. Це з одного боку. А з іншого, вважаю, що треба не комусь іншому доводити, що ти чоловік, а лише самому собі", – зізнався Педан "Новому каналу".

Для тих, хто не фанат екстриму та спорту, телеведучий дав ще кілька простих порад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогулював уроки в комп'ютерному клубі. Актор Міхієнко розказав про свою залежність

"Роблю це і коли знаходжу можливість приділяти увагу сім'ї, проводити багато часу з дітьми, пекти печиво з сином, гратися з ним машинками й динозаврами та ходити на шопінг із донькою. І 3-я історія – коли ти ще й працюєш, заробляєш та утримуєш сім'ю. Це 3 важливі складові. І знайти баланс між ними – справжній виклик для мене", – сказав ведучий.

Український телеведучий та шоумен Олександр Педан почав робити кумедні фото-пародії на знімки знаменитостей. Результатами своїх косплеїв чоловік ділився з підписниками в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Пекти печиво з сином та ходити на шопінг з донькою". Олександр Педан описав справжніх чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути