пʼятниця, 18 грудня 2020 20:21

Притула, Педан та Нікітюк поділилися, які готують подарунки близьким до Дня Святого Миколая
4

Сергій Притула, Олександр Педан та Леся Нікітюк розповіли "Новому каналу", які подарунки їм замовили рідні, та що ведучі отримають до свята.

"Соля тільки стає на цю доріжку – написання листів святому Миколаю, бо їй лише 3 роки. Дмитрик дуже довго визначається з тим, чого він хоче. Зазвичай в останні роки його бажання лежать радше в емоційній площині, ніж матеріальній. Дружині дарую на Миколая милі дрібнички. Можу купити якісь рукавиці, а вона мені шапку подарувати. Бо надто багато свят у грудні-січні: і Миколая, і Новий рік, і день народження дружини 13 січня. Так можна й розоритися", – поділився Притула.

Ведучі розповіли, що будуть дарувати рідним
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучі розповіли, що будуть дарувати рідним
Ведучі розповіли, що будуть дарувати рідним
Ведучі розповіли, що будуть дарувати рідним

"Миколай оббігав дитячі магазини і насилу знайшов замовлення молодшого, тепер перейшов до подарунків старшій. Марик обожнює динозаврів – на Миколая його колекція поповниться. Ще він любить гратися машинками, в нього з'явиться кілька треків. У нас є традиція читати книжки на ніч, тому Миколай принесе кілька. Лері скоро 16, тут трошки важче. Вона замовила піжаму, парфуми. Миколай це почув. Дружина цього року відкрила для себе нове захоплення – вона навчається дизайну. Хоче продовжувати навчання, тому попросила в Миколая подарувати курс скетчингу – малювання інтер'єрів від руки. Миколай вже виписує сертифікат. А я попросив собі піжамні штани, щоб ходити вдома красивим, і портативні навушники, щоб було зручно на пробіжках", - розповів Педан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк ходила на швидкі побачення, а Маша Єфросініна "сердилася" на офіціантів

"Племінниці ми замовили ляльку, яка літає в повітрі і крутиться. Я вже її купила, і дівчата на неї чекають. Собі подарунок не замовляла, бо знаходжусь на тій стадії, коли хочу порадувати когось іншого. Стати на день святим Миколаєм, який дарує чудеса", - сказала Нікітюк.

Олександр Педан розповів, що для нього означає бути справжнім чоловіком. Ведучий Improv Live Show та суддя ігрового шоу "Хто зверху?" Педан розповів, що для нього означає термін "справжній чоловік" та як це доводити у сучасному світі.

Зараз ви читаєте новину «Притула, Педан та Нікітюк поділилися, які готують подарунки близьким до Дня Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути