середа, 19 січня 2011 16:39

Мелу Гібсону загрожує 4 роки в'язниці за побиття Григор'євої

Мелу Гібсону загрожує 4 роки в'язниці за побиття Григор'євої

Окружний прокурор Лос-Анджелеса Джон Лінч готовий пред'явити голлівудському актору Мелу Гібсону звинувачення в домашньому насильстві над його колишньою дружиною Оксаною Григор'євою. Гібсону загрожує тюремний строк від одного до чотирьох років. Як стало відомо американським журналістам, у звинувачення є серйозні докази провини актора, про які невідомо ані широкій публіці, ані самому Гібсону.

Нагадаємо, 40-річна Григор'єва стверджує, що 6 січня 2010 Мел побив її, пошкодивши передні зуби. За її словами, в цей момент на руках у неї була маленька дочка Люсія.

За даними сайту RadarOnline.com, який першим у липні минулого року опублікував аудіозапис сварки Гібсона з дружиною, а потім фотографії розбитого обличчя Григор'євої, прокурор та інші службовці суду Лос-Анджелеса вважають неминучим пред'явлення звинувачень 55-річному актору по кримінальній справі.

У вівторок, 18 січня, Лінч зустрівся з адвокатом Гібсона Блером Берком в будівлі Верховного суду Каліфорнії, давши йому останню спробу переконати владу у відсутності необхідності судити його клієнта. Прокурор розмовляв з Берком протягом двох годин, проте з джерел, близьких до справи, стало відомо, що у Гібсона практично немає шансів уникнути суду.

Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Мелу Гібсону загрожує 4 роки в'язниці за побиття Григор'євої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути