вівторок, 21 серпня 2012 17:04

Мел Гібсон знайшов собі нову подругу

Знаменитий актор після нехорошої історії з росіянкою Оксаною Григор'євою, здавалося, зарікся близько сходитись з представницями прекрасної статі. Але час лікує, і сьогодні Мел Гібсон знову щасливий в компанії нової подруги.

Як і Оксана Григор'єва, нова супутниця актора - музикант і модель. Вона молода, красива і сповнена планів: в її біографії значиться, що вона підробляє в якості актриси, ведучої, співачки, моделі. Особливо дівчина запам'яталася американцям завдяки рекламі джинсів F Me з такою низькою талією, що кожний невірний рух загрожує оголенням інтимних місць.

Італійка Надя Ланфранконі переїхала в США ще в 2007 році в надії підкорити Америку, і з Мелом Гібсоном у неї куди більше шансів досягти успіху в цьому. Її ім'я і фотографія вже потрапили в газети, так що тепер справа за малим.

"Мене все ще бентежить, коли я згадую, як багато мені довелося працювати, щоб подолати безліч перешкод. Голлівуд - інше місце, це прекрасне місце, якщо ти хочеш виконати свої мрії, якщо ти над цим працюєш, але він дуже холодний і розважливий, коли справа доходить до дружби", - скаржилася Надя Ланканфроні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мачуха Мела Гібсона подала на актора до суду

Тепер, маючи такого серйозного друга, Надя зможе вийти на новий виток своєї кар'єри. Принаймні для Оксани в їхні кращі часи щедрий Мел знімав кліпи і дуже допомагав у випуску альбому. Щоправда, вся ця затія погано скінчилася. Григор'єва народила чоловікові дочку Люсію, і незабаром після цього пара розійшлася, причому Гібсона звинувачували в домашньому насильстві, і в Інтернеті з легкої руки Оксани була розгорнута ціла кампанія проти нього.

Сьогодні актор, мабуть, оговтався і вже готовий до нового романтичного життя. Як стверджують обізнані джерела, поки у Мела і Наді стосунки, які ні до чого не зобов'язують. Однак 56-річного актора і його молоду подругу все частіше бачать разом.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон знайшов собі нову подругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути