вівторок, 03 липня 2012 09:32

Мачуха Мела Гібсона подала на актора до суду

Мачуха Мела Гібсона подала на актора до суду
Вона вимагає, щоб відомий пасинок тримався від неї подалі Фото: segodnya.ua

Відомий голлівудський актор Мел Гібсон знову піде під суд. На цей раз проти нього висунула позов власна мачуха. Вона вимагає, щоб відомий пасинок тримався від неї подалі.

Мел Гібсон знову потрапив у неприємності. Його мачуха Тедді Гібсон подала на нього до суду, звинувачуючи його в тому, що він погано з нею поводився: кричав на неї і навіть плюнув в обличчя. Вона зажадала, щоб він перестав з нею спілкуватися і наближатися до неї ближче ніж на 30 метрів. У позовній заяві Тедді Гібсон йдеться, що популярний актор грубо кричав на мачуху, коли вона намагалася порадитися з актором щодо методів лікування його 93-річного батька Хаттона.

Мало того, незабаром, коли мачуха, пославшись на біль у шлунку, відмовилася їсти те, що приготував артист, Гібсон в пориві гніву обіцяв вигнати її з дому. А в травні під час чергової наради з приводу здоров'я його батька Хаттона, Гібсон настільки вийшов з себе, що плюнув в обличчя мачусі. Тедді Гібсон зробила висновок, що Мел і його сестра Маура просто її не злюбили і обманним шляхом умовили батька розлучитися з нею. Мачуха Мела стверджує, що Гібсон-старший нещодавно надіслав їй листа зі словами: "Наша любов вічна".

Нагадаємо, Тедді Гібсон вийшла заміж за батька кінозірки Хаттона Гібсона в 2001 році. У червні Гібсон-старший подав документи на розлучення, посилаючись на "нерозв'язні суперечності", що виникли між подружжям. Сама Тедді стверджує, що їй не відома причина конфлікту, і вона повинна мати можливість поговорити про це з чоловіком у відсутності Мела Гібсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мела Гібсона звинуватили в намірі вбити Оксану Григор'єву

"Заява про розлучення викликає безліч питань, і я повинна поговорити безпосередньо зі своїм чоловіком без втручання Мела, щоб переконатися, що він не є об'єктом маніпуляції з його боку і не діє проти своєї волі", - наголошується в документі, поданому 78-річною Тедді Гібсон в суд Лос-Анджелеса. Сам Мел Гібсон ніяк не коментує сімейний скандал.

Зараз ви читаєте новину «Мачуха Мела Гібсона подала на актора до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути