Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 17:20

Мел Гібсон разом з дружиною втратив половину свого статку

Мел Гібсон разом з дружиною втратив половину свого статку

Популярний актор і режисер Мел Гібсон нарешті офіційно розлучився зі своєю дружиною Робін Мур після 30 років шлюбу. Через те що пара не склала шлюбного договору, артисту доведеться поділитися з колишньою дружиною половиною свого немаленького статку.

Постанову про розлучення виніс суд Лос-Анджелеса 23 грудня. Також він зобов'язав Мела Гібсона до кінця життя виплачувати Робін Мур як матері їхніх сімох дітей половину від усієї виручки і гонорарів за майбутні роботи в кіно. До того ж колишня дружина претендує на половину статку актора, який, до слова, у 2006 році оцінювався в 850 мільйонів доларів.

Гібсон заробив понад 600 мільйонів доларів на прокаті картини "Пристрасті Христові", ще 75 мільйонів доларів - на продюсерських проектах в кіно і на ТБ, володіє нерухомістю вартістю 100 мільйонів доларів, у тому числі острівцем на Фіджі, купленим в 2005 році за 15 мільйонів доларів. Частиною виручки 55-річний Мел уже поділився, поступившись колишній дружині двома будинками в Малібу загальною вартістю 22,5 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мела Гібсона народиться дев'ята дитина

Однак фінансові втрати Мела Гібсона були б у багато разів менше, якби в далекому 1980 році, коли він одружився з Робін Мур, пара склала шлюбний договір, за яким у разі розлучення обмовлялися частки розділу майна та обов'язки сторін. Але закохані цього не зробили.

За законами же Каліфорнії, які дуже жорстко захищають інтереси матері і дітей, батьку в разі розлучення належить сплачувати 50% спільно нажитого майна. У результаті через відсутність шлюбного контракту Мур присуджена не тільки половина цього майна, а й половина всіх майбутніх доходів колишнього чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон разом з дружиною втратив половину свого статку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути