понеділок, 14 листопада 2011 11:18

Новою обраницею Мела Гібсона стала актриса з Афганістану

Новою обраницею Мела Гібсона стала актриса з Афганістану

Американські папараці з'ясували ім'я таємничої брюнетки, поміченої в товаристві відомого голлівудського актора Мела Гібсона, який у 2010 році розійшовся з Оксаною Григор'євою, повідомляє TMZ.

Нову подругу актора звуть Азіта Ганізада. Вона уродженка Афганістану, в США працює актрисою і знімається в кримінальному телесеріалі Alphas, повідомив виданню представник 31-річної актриси.

Ганізада і Гібсон минулого тижня були помічені папараці у фешенебельному районі Лос-Анджелеса Беверлі Хіллс на виході з готелю "Ермітаж" (L'Ermitage Hotel), де пара вечеряла. Потім, коли Гібсон проводжав супутницю, папараці вдалося зробити декілька фотознімків, на яких пара обнялась і поцілувалася.

Деякі американські ЗМІ, зокрема новинний портал Zap2it.com, зробили висновок, що "Мел Гібсон знайшов нове кохання". Разом з тим, представник Ганізади підкреслив, що подія, про яку йдеться, "побаченням не була".

Як відзначає телекомпанія ABC, афганка, з якою зустрічався 55-річний актор, зовні нагадує його екс-подругу Оксану Григор'єву, з якою у Гібсона нещодавно закінчилася тривала судова тяганина після розставання.

Нагадаємо, Мел Гібсон навесні 2010 року розійшовся з Григор'євою, яка народила йому в листопаді 2009 року дочку Люсію - восьму за рахунком дитину голлівудської зірки. Наприкінці червня минулого року американські ЗМІ поширили заяву Григор'євої, в якій вона стверджувала, що Гібсон ударив її. Поліція Лос-Анджелеса приступила до розслідування її заяви про фізичне насильство з боку голлівудського актора, а представники Гібсона ствердження Григор'євої про насильство спростували.

Актор в березні 2011 року після тривалої судової тяганини погодився піти на мирову угоду. За його словами, на цей крок він зважився, щоб захистити інтереси своєї сім'ї і близьких йому людей. Після офіційного визнання Гібсона в "незначному злочині" суд засудив його до трьох років ув'язнення умовно за домашнє насильство, штрафу і 16 годин громадських робіт.

У минулому році Гібсон і його екс-супутниця також судилися за права опікунства над їхньою дитиною. Восени 2010 року суд постановив збільшити з 5 до 20 тисяч доларів суму, яку Гібсон повинен щомісяця виділяти на утримання Люсії, а також зобов'язав його одноразово виплатити Григор'євій 60 тисяч доларів на утримання доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мела Гібсона народиться дев'ята дитина

Роман 54-річного актора з Григор'євою став однією з причин його розлучення з дружиною Робін після 28 років спільного життя. У подружжя Гібсон семеро дітей.

Гібсон - один з найуспішніших акторів і режисерів Голлівуду. У 1995 році його фільм "Хоробре серце", де він зіграв безстрашного ватажка шотландців Вільяма Уоллеса, удостоївся двох "Оскарів" - за кращу режисерську роботу і кращий фільм. Інші відомі кінороботи Гібсона - "Смертельна зброя", "Божевільний Макс", "Чого хочуть жінки", "Людина без обличчя", "Апокаліпсис" і стрічка "Пристрасті Христові", що викликала жваву релігійну полеміку.

Зараз ви читаєте новину «Новою обраницею Мела Гібсона стала актриса з Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути