четвер, 27 жовтня 2011 13:07

Оксана Григор'єва зустрічається зі своїм колишнім чоловіком

Оксана Григор'єва була помічена в компанії свого колишнього чоловіка і батька свого сина Тімоті Далтона. Оксана не може підтримувати добрі стосунки з Мелом Гібсоном. Однак між нею і Далтоном немає жодної ворожнечі, пише The Daily Mail.

Колишнє подружжя прийшло на футбольну гру їхнього спільного сина Александра. І хоча спершу батьки виглядали скутими і напруженими, з часом вони стали весело базікати і жартувати.

Російська співачка була в довгому чорному кардігані, джинсах і чорних балетках. 65-річний актор теж виглядав дуже скромно в своїх джинсах, футболці та куртці.

А їхній син Алескандр між тим бився зі своїми товаришами по команді на футбольному полі. Підліток грає в тій же футбольній команді, що і Періс Джексон, дочка покійного Майкла Джексона.

Видання нагадує, що Григор'єва познайомилася з Далтоном під час роботи перекладачем для російського режисера Микити Міхалкова.

У серпні 1997 року російська співачка народила зірці "Ліцензії на вбивство" сина Александра. У 2007 році пара розпалася, але залишаються і досі друзями.

Далтон зокрема надавав підтримку Григор'євій під час її судової тяганини з актором Мелом Гібсоном. Він часто провідував Оксану в її будинку в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Григор'єва зустрічається зі своїм колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути