Ексклюзиви
неділя, 13 березня 2011 16:07

Мел Гібсон відбувся трьома роками умовно за побиття екс-коханки

Мел Гібсон відбувся трьома роками умовно за побиття екс-коханки

Голлівудський актор Мел Гібсон отримав три роки умовно за побиття колишньої подруги, росіянки Оксани Григор'євої.

Крім того, Гібсону належить присвятити 16 годин громадських робіт у групі з догляду за дітьми. Також Гібсона зобов'язали протягом року відвідувати спеціальні курси, мета яких - запобігання домашньому насильству, і сплатити штраф у розмірі 400 доларів.

Гібсону вдалося уникнути реального терміну завдяки укладенню угоди з прокурорами, яка означає, що обвинувач не стане продовжувати докладний розгляд справи.

Розгляд щодо Гібсона почався після того, як Оксана Григор'єва поскаржилася на поведінку свого колишнього друга. За словами росіянки, на початку січня 2010 року Гібсон прийшов до неї додому, щоб побачити їхню маленьку дочку, Люсію. Під час зустрічі колишні кохані посварилися, і актор ударив Григор'єву, вибивши їй передній зуб.

Пізніше Григор'єва розмістила в інтернеті аудіозапис, на якій чутні образливі крики Гібсона на її адресу. Актор заявив, що за допомогою цього запису Григор'єва шантажує його, намагаючись виманити у нього гроші. Прокуратура, однак, відмовилася висувати щодо росіянки звинувачення у вимаганні.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон відбувся трьома роками умовно за побиття екс-коханки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути