Ексклюзиви
пʼятниця, 11 березня 2011 09:34

Мел Гібсон зізнався у побитті російської коханки

Мел Гібсон зізнався у побитті російської коханки

Актор і режисер Мел Гібсон, якого підозрюють у побитті колишньої коханої, росіянки Оксани Григор'євої, пішов на угоду з правосуддям і визнав свою провину. Укладення угоди з прокурорами означає, що обвинувач не стане продовжувати докладний розгляд справи.

Позови, які стосуються Гібсона було розпочато після того, як Оксана Григор'єва поскаржилася на поведінку свого колишнього друга. Так, росіянка стверджує, що на початку січня 2010 року Гібсон прийшов до неї додому, щоб побачити їхню маленьку дочку, Люсію. Під час зустрічі пара посварилася, і актор ударив Григор'єву, вибивши їй передній зуб.

Незабаром після цього в Мережі з'явилася зроблений Григор'євою аудіозапис, на якому чутні образливі крики Гібсона на адресу своєї колишньої коханої. Коли записи опинилися в інтернеті, Гібсон заявив, що за рахунок їхньої публікації Григор'єва намагається шантажувати його, намагаючись отримати від нього гроші. Тим не менш, поки Григор'євій не було пред'явлено звинувачення в здирстві.

Як очікується, офіційне звинувачення в нападі з нанесенням побоїв Мелу Гібсону буде пред'явлено через кілька днів. Угода зі слідством допоможе акторові уникнути тюремного ув'язнення, а також можливого пред'явлення більш серйозного звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон зізнався у побитті російської коханки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути