пʼятниця, 04 лютого 2011 11:20

Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його

Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його

Мел Гібсон намагався покінчити з собою, причому досить неординарним способом - змушуючи поліцейських застрелити його. Принаймні, саме так близький друг актора пояснив знаменитий антисемітський скандал Мела, коли той дозволив собі образливі висловлювання на адресу поліцейського-єврея, який зупинив зірку за керування авто в п'яному вигляді.

Як розповів голлівудський сценарист Пітер Біскайнд, Гібсон зовсім не хотів ображати поліцейських. Він просто хотів розлютити їх, аби співробітники поліції схопилися за зброю і розрядили в нього свої пістолети.

Голлівудський актор хотів прийняти "смерть від копів" після того, як його сімейне життя пішло під укіс.

Дружина Гібсона Робін вигнала його з дому за пияцтво і зради, тим самим перекресливши їхній 26-річний шлюб. Актор почувався абсолютно спустошеним - адже він втратив не тільки дружину і будинок, але і сімох дітей. Все це сталося чотири роки тому, коли Мел ще був на піку слави.

"Смерть від рук копів" - досить популярний в США спосіб суїциду, коли потенційний самогубець провокує співробітників поліції на застосування зброї. Саме це, за словами Пітера Біскайнда, і робив Гібсон.

Сівши за кермо у п'яному вигляді, він прагнув, щоб його зупинила поліція. А коли його попросили пред'явити документи, пробурчав на адресу офіцера-єврея: "*** ний єврей ... Євреї відповідальні за всі війни в цьому світі". Пізніше, коли його вже заарештували за п'яне керування і образу співробітника поліції, Мел погіршив ситуацію, повідомивши жінці-офіцеру поліції, що у неї "цукрові цицькі".

"Він відчував, що в своєму особистому житті він зазнав абсолютного краху, - розповідає Пітер. - Тому намагався спровокувати поліцейських і влаштувати так, щоб вони його вбили. Я не думаю, що висловлювання Мела дійсно були антисемітськими. Він просто намагався змусити цих хлопців витягти зброю і пристрелити його".

За словами одного актора, перед тим, як сісти в машину, Мел попрощався з усіма, з ким він в той нещасливий вечір вечеряв у ресторані.

"Я впевнений, що тієї ночі він збирався піти від нас", - говорить Пітер.

За словами Біскайнда, Гібсон дуже сильно пив, знімаючи в Мексиці свій фільм "Апокаліпсис". Це й стало останньою краплею, що переповнила чашу терпіння дружини Мела. Алкоголізм став головною причиною краху багаторічного шлюбу.

Пізніше Мел вибачився за свої антисемітські висловлювання у телевізійному інтерв'ю, назвавши свою поведінку "плачевною". Він був засуджений судом до трьох років умовно, пролікувався у клініці і пройшов курс занять в Товаристві анонімних алкоголіків. Його дружина Робін подала на розлучення.

Пізніше на його шляху зустрілася Оксана Григор'єва, і почалася інша історія - з побоями, вибитими зубами і судовими баталіями за право опіки над їхньою однорічною дочкою Люсією.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути