субота, 27 серпня 2011 15:41

Гібсон нарешті домовився з Григор'євою

Гібсон нарешті домовився з Григор'євою

Знаменитий голлівудський актор Мел Гібсон і його колишня подруга Оксана Григор'єва досягли угоди з вирішення юридичних претензій після розриву відносин пари. Рішення було досягнуто сторонами в досудовому порядку.

Подробиці так званої "операції адвокатів" Григор'євої і Гібсона не повідомляються. Пізніше фінансова сторона домовленості буде оголошена в ході відкритого судового слухання. Cторони зустрінуться в суді 31 серпня.

Найбільш гостре питання між Григор'євою та Гібсоном - щодо прав на опіку над їхньою донькою - буде обговорюватися в суді при зачинених дверях. Нинішня домовленість, імовірно, завершить тривалу судову тяганину, що почалася після заяви Григор'євої про те, що Гібсон ударив її під час сварки у січні 2010 року.

Разом з тим Григор'єва 15 серпня зажадала виплатити $500 тисяч за заподіяні актором моральні страждання її 14-річному синові Олександру під час сварок між нею і Гібсоном.

Американський актор і режисер Мел Гібсон навесні 2010 року розлучився зі своєю російською подругою Оксаною Григор'євою, яка народила йому в листопаді 2009 року доньку Люсію - восьму дитину голлівудської зірки. В кінці червня 2010 року з'явилася заява Григор'євої. У ній вона стверджувала, що Гібсон ударив її. Поліція Лос-Анджелеса приступила до розслідування заяви про факт фізичного насильства з боку голлівудського актора. Представники Гібсона твердження Григор'євої про насильство спростовують.

Актор в березні 2011 року після тривалої судової тяганини погодився піти на мирову угоду. За його словами, на цей крок він зважився, щоб захистити інтереси своєї сім'ї і близьких йому людей. Після офіційного зізнання Гібсона в "незначному злочині" суд засудив його до трьох років ув'язнення умовно за домашнє насильство, штрафу і 16 годин громадських робіт.

Зараз ви читаєте новину «Гібсон нарешті домовився з Григор'євою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути