середа, 18 травня 2011 13:14

Мел Гібсон зібрав зірок на прем'єру свого фільму в Каннах
9

Джоді Фостер і Мел Гібсон
Фото: Фото: Reuters
Бар Рафаелі

У Каннах вчора відбулася прем'єра нового фільму Джоді Фостер "Бобер". Головну роль у стрічці зіграв Мел Гібсон. Його поява на червоній доріжці перед Палацом Фестивалів - перша за досить довгий час офіційна поява в світі.

Прем'єра вийшла справді зоряною: на неї завітали Наомі Кемпбелл під руку з Владиславом Дороніним, Бар Рафаелі, щоправда без Леонардо Ді Капріо, з яким вона розійшлася, Даутцен Крез та багато інших.

Крім Мела, у фільмі знялися Фостер і молоді, але вже відомі актори - Антон Єльчин і номінантка на "Оскар" Дженніфер Лоуренс.

"Бобер" - історія власника компанії з виробництва іграшок, яка знаходиться в занепаді. Він на межі нервового зриву, і не допомагає нічого - ані алкоголь, ані ліки. Та ще і його сім'я, мабуть, скоро розпадеться. Щоб не псувати життя близьким, герой перебирається в готель. А з самотністю йому допомагає впоратися бобер - іграшка-лялька, яка одягається на руку. Після "знайомства" з бобром у нього випаровуються думки про суїцид і, здавалося б, справи починають йти в гору. До того часу, поки "спілкування" з іграшковим другом не стає занадто близьким і у бобра не з'являється власна думка з приводу того, хто в їхньому союзі головний.

Нагадаємо, навесні 2010 року Гібсон розійшовся з Григор'євою, яка народила йому в листопаді 2009 року дочку Лючію - восьму за рахунком дитину актора. Наприкінці червня минулого року американські ЗМІ розповсюдили заяву Григор'євої, в якій вона стверджувала, що Гібсон вдарив її по обличчю. Поліція Лос-Анджелеса в липні приступила до розслідування заяви про факт фізичного насильства з боку актора.

В останні місяці Гібсон і його екс-супутниця судилися за права опікунства над їхньою дитиною. Восени суд постановив збільшити з 5 до 20 тисяч доларів суму, яку Гібсон повинен щомісяця виділяти на утримання Лючії, а також зобов'язав його одноразово виплатити Григор'євій 60 тисяч доларів на утримання їхньої дочки.

Однак в травні Григор'єва заявила в суді, що відмовляється від звинувачень на його адресу в домашньому насильстві.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон зібрав зірок на прем'єру свого фільму в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі