Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 09:40

Мел Гібсон виплатить Григор'євій $750 тисяч

Автор: Фото: AFP
 

Актор і режисер Мел Гібсон виплатить своїй колишній подрузі Оксані Григор'євій 750 тисяч доларів і продовжить утримувати малолітню дочку, яку вона народила від нього в 2009 році. Про це 31 серпня повідомляє Associated Press.

За інформацією агентства, зобов'язання актора - частина укладеної в суді угоди з Григор'євою, яке не дозволить їй подати проти нього цивільний позов. Гібсон також буде платити за будинок, який він раніше придбав для подруги і дочки - особняк буде проданий, як тільки їй виповниться 18 років.

Обов'язки з опіки малолітньої Люсії суд розділив між Гібсоном і Григор'євою. Колишню подругу актора також зобов'язали виплачувати гроші на користь дочки - в останній раз вона внесе свою частку в 2016 році, якщо угода не буде порушена.

Суддя Пітер Ліхтман заборонив обом сторонам будь-які публічні висловлювання про свої стосунки. За його словами, досягнута угода покладе кінець взаємних звинувачень, які понад рік супроводжували процес про поділ батьківських обов'язків Мела Гібсона і його колишньої подруги.

Мел Гібсон розійшовся зі співачкою Оксаною Григор'євою навесні 2010 року. Влітку того ж року вона звернулася до суду, звинувативши його в домашньому насильстві. Під час слідства було доведено, що в січні 2010 року Гібсон вдарив колишню подругу по обличчю, вибивши їй зуб. Актор зізнався в скоєному і пішов на угоду з правосуддям. У березні 2011 року його засудили до 400-доларового штрафу і трьох років позбавлення волі умовно, а також зобов'язали відвідувати курси з керування гнівом.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон виплатить Григор'євій $750 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути