четвер, 12 квітня 2012 17:57

Мела Гібсона звинуватили в намірі вбити Оксану Григор'єву

Мела Гібсона звинуватили в намірі вбити Оксану Григор'єву
Слідом за звинуваченнями в антисемітизмі Фото: donbass.ua

Скандально відомий голлівудський актор Мел Гібсон знову виявився учасником конфлікту. Сценарист Джо Естерхаз звинуватив опального артиста не тільки в ненависті до євреїв, а й у погрозах на адресу його колишньої коханої Оксани Григор'євої.

Скандал вибухнув після того, як низка американських видань опублікували відкритий лист відомого сценариста Джо Естерхаза, з-під пера якого вийшли історії таких кінокартин, як "Основний інстинкт", "Тріска", "Шоугерлз", адресоване Мелу Гібсону. У ньому Естерхаз звинувачує голлівудського актора в антисемітизмі і погрозах життю Оксані Григор'євій.

"Ти говорив Григор'євій: "Я вб'ю тебе! Я зроблю так, щоб ти померла! Я подружився з агентами ФБР, які допоможуть мені втілити задумане в життя", - пише в листі сценарист.

В кінці минулого року актор і сценарист почали працювати над фільмом з робочою назвою The Maccabees ("Маккавеї"), присвяченого однойменній іудейській династії, представники якої організували повстання проти сирійських греків у 166-160 роках до нашої ери. На думку Естерхаза, Гібсон відмовився зніматися в цьому фільмі, тому що "ненавидить євреїв".

Сам Мел відповів на звинувачення сценариста досить коректно. "Джо, я отримав твого листа. Більша частина фактів, тверджень і дій, які ти приписуєш мені в цьому листі, - абсолютна вигадка. Я вважаю, що ти, як людина принципова, відмовився б від проекту - незважаючи на будь-які гроші, якщо б справи йшли так, як ти пишеш. Думаю, проблеми зі мною у тебе виникли тільки після того, як Warner Bros відмовилися від твого сценарію", - заявив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мел Гібсон виплатить Григор'євій $750 тисяч

Однак артист визнав, що в певних обставинах міг бути різкий і палкий, "подібно до більшості творчих людей", але нагадав, що вже мав нагоду вибачатися за свій темперамент перед сценаристом. Але він вважав за краще розірвати стосунки з Естерхазом, оскільки "за 25 років роботи зі сценаріями ні разу не зустрічав більш неякісно зробленої роботи і не стикався з більш бездарною тратою часу". "Я дуже хочу зняти цей фільм, просто ні Warner, ні я не хочуть працювати з цим сценарієм", - підкреслив Гібсон.

Між тим Джо Естерхаз стоїть на своєму. У листі сценариста йдеться, що актор називав Оксану Григор'єву неймовірно грубими словами в розмові з його 15-річним сином. У грудні 2010 року підліток гостював на віллі Мела Гібсона в Коста-Ріці, і актор не раз брав його з собою покататися на серфінгу.

Зараз ви читаєте новину «Мела Гібсона звинуватили в намірі вбити Оксану Григор'єву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути