середа, 13 квітня 2022 19:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Маю намір повернутися в Україну" - Шон Пенн хоче воювати проти Росії

"Маю намір повернутися в Україну" - Шон Пенн хоче воювати проти Росії
Шон Пенн хоче воювати проти російських загарбників. Фото: Hollywood Authentic

Американський актор, режисер, володар двох премій "Оскар" 61-річний Шон Пенн хоче приїхати в Україну, аби разом з бійцями ЗСУ захищати країну від російських загарбників.

У цьому зізнався в інтерв'ю виданню Hollywood Authentic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіграла в оскароносному фільмі, а тепер волонтерить: Олівія Дабровскі зі "Списку Шиндлера" допомагає українцям

"Я маю намір повернутися в Україну. Але я не ідіот, я не впевнений, чи можу я щось запропонувати. Я не витрачаю час на повідомлення президенту або його співробітникам, поки вони в облозі. Я б, мабуть, відправив одне повідомлення через начальника штабу. "Ось те, що я хочу зробити, що, на мій погляд, було б цінним. Ви повинні відповісти мені: не приїжджайте, або приїжджайте і робіть те, що плануєте, або ж приїжджайте, але ось де ви можете бути корисніше", – сказав Пенн.

Додав, що не залишав би Україну, якби в його руках була гвинтівка. Ще на початку лютого він приїжджав в Україну, щоб зняти документальний фільм Vice. Однак змушений був покинути країну через загрозу життю.

Американський актор та кінорежисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн звернувся до мільйонерів світу. Він попросив зібрати кошти для 2 ескадриль винищувачів Україні. Зазначив, що це вартуватиме $300 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Маю намір повернутися в Україну" - Шон Пенн хоче воювати проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути