пʼятниця, 08 квітня 2022 21:45

Зіграла в оскароносному фільмі, а тепер волонтерить: Олівія Дабровскі зі "Списку Шиндлера" допомагає українцям
2

Акторка Олівія Дабровскі допомагає українцям на кордоні з Польщею
Фото: instagram.com
Олівія Дабровскі втілила дівчинку в червоному пальті

Акторка з оскароносної картини "Список Шиндлера" допомагає українцям на кордоні з Польщею. 32-річна Олівія Дабровскі, яка втілила у стрічці знамениту "дівчинку в червоному пальті", займається координацією волонтерів і допомагає українцям із транспортом і поселенням. Також акторка збирає кошти для потреб біженців з України.
Про це Дабровскі розповіла в Instagram. Опублікувала своє фото у яскравому волонтерському жилеті.
"Тільки тому, що я мовчала, не подумайте ні на секунду, що я нічого не робила - весь цей час ми з мамою активно допомагали біженцям фізично чи онлайн", - написала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шон Пенн шукає гроші на винищувачі для України

У сторіз Олівія розповіла, що тимчасово зупинила свій бізнес у сфері копірайтингу, щоб приділити весь час допомозі українським біженцям. За словами Олівії, їм із матір'ю вдалося знайти транспорт і безплатне житло для десятків українців.

"Я нічого не чекаю, і ніхто з нашої групи волонтерів не хоче чути "спасибі", ми просто робимо свою роботу. Я зроблю все, що зможу, я ніколи не забуду ці обличчя та очі. До цього не можна підготуватися, можна тільки уявити", - наголосила Дабровскі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Oliwia Dąbrowska (@oliwia.dabrowska_)

В історичній драмі Стівена Спілберґа "Список Шиндлера" Олівія зіграла дівчинку, яка допомогла врятувати життя понад 1,2 тис. євреїв, відправлених до нацистських концтаборів. Картина здобула сім статуеток "Оскар", стільки ж нагород BAFTA, три "Золоті глобуси" та премію "Греммі"

Олівію Дабровські можна побачити на цих кадрах:

Британський рок-гурт Pink Floyd презентував пісню Hey Hey Rise Up із вокалом Андрія Хливнюка. Учасники музичного колективу записали її на підтримку народу України у війні, яку розпочала РФ. Це перша пісня з 1994 року. Випустили її 7 квітня. Кошти від продажу підуть на гуманітарну допомогу Україні.

Зараз ви читаєте новину «Зіграла в оскароносному фільмі, а тепер волонтерить: Олівія Дабровскі зі "Списку Шиндлера" допомагає українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі