четвер, 07 квітня 2022 21:35

Спецтема: Війна Росії проти України

З вокалом Хливнюка й на підтримку України: Pink Floyd уперше за 28 років випустив пісню

З вокалом Хливнюка й на підтримку України: Pink Floyd уперше за 28 років випустив пісню
Pink Floyd уперше за 28 років випустить пісню. Фото: Sarah Lee/The Guardian

Британський рок-гурт Pink Floyd презентував пісню під назвою Hey Hey Rise Up. Учасники музичного колективу записали її на підтримку народу України у війні, яку розпочала РФ.

Це перша пісня з 1994 року. Випустили її 7 квітня. Кошти від продажів підуть на гуманітарну допомогу Україні, повідомляє Metro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Бонда" зробив щемливі фото українців, які вижили після Бучанської різанини

Трек записали минулого тижня. У ньому є і вокал лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка, який взяли з ролику, опублікованого в Instagram. У відео музикант виконує пісню "Ой у лузі червона калина" в Києві.

"Ми, як і багато хто з них (українців. - Gazeta.ua), відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу", - зазначив гітарист і вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор. Він має невістку-українку.

Електронний дует Probass&Hardi випустили трек "Настане день", який присвятили перемозі України у війні, яку розпочала проти неї Росія.

Також на офіційному Youtube-каналі діджеї Артем Ткаченко й Максим Мокренко опублікували кліп, у якому показали кадри з Херсона, Маріуполя, Києва й інших українських міст і сіл, де побували чи досі є російські агресори.

Зараз ви читаєте новину «З вокалом Хливнюка й на підтримку України: Pink Floyd уперше за 28 років випустив пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі