середа, 06 квітня 2022 18:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Присвятили майбутній перемозі над РФ: автори хіта "Доброго вечора, ми з України" випустили кліп

Присвятили майбутній перемозі над РФ: автори хіта "Доброго вечора, ми з України" випустили кліп
Автори хіта випустили кліп, присвячений перемозі над РФ. Фото: скріншот з кліпу

Електронний дует Probass&Hardi випустили трек "Настане день", який присвятили перемозі України у війні, яку розпочала проти неї Росія.

Також на офіційному Youtube-каналі діджеї Артем Ткаченко і Максим Мокренко опублікували кліп, в якому показали кадри з Херсону, Маріуполя, Києва та інших українських міст і сіл, де побував чи досі є російський агресор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Бонда" зробив щемливі фото українців, які вижили після Бучанської різанини

"Ми сильні, ми мужні, українці неймовірні. Кожен з нас робить для цього все що треба і зробить ще більше і ще більше, і ще більше, і ще більше, і ще, а потім ще більше. У нас багато землі, врожай соняшника буде рекордним. Ми знаємо всю правду. Правда знає нас. Ми знаємо, що настане день, закінчиться війна", - йдеться в описі.

Представники українського шоубізу зібрали мільйон гривень на підтримку дітей. Артисти провели перший благодійний концерт "Добрий вечір, ми з України" у Польщі. Організували виступи у Варшаві 1 квітня. У концерті взяли участь співаки Monatik, Сергій Бабкін, Jerry Heil, акторка Олена Кравець та інші артисти.

Зараз ви читаєте новину «Присвятили майбутній перемозі над РФ: автори хіта "Доброго вечора, ми з України" випустили кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі