вівторок, 22 червня 2010 13:38

Мати Майкла Джексона пішла проти волі співака

Мати Майкла Джексона пішла проти волі співака

80-річна Кетрін Джексон, яка після смерті поп-короля є опікуном його трьох дітей, вирішила, що з вересня місяця вони підуть до приватної школи. Тим самим вона порушила волю Майкла, згідно з якою Прінс, Періс і Бланкет в цілях безпеки навчалися вдома.

Донині діти жили відірвано від всього світу і виходили з будинку тільки з охороною і масками на головах.

"У питаннях виховання я не така сувора, як мій син Майкл, - заявила Кетрін Джексон. - У дітей зовсім немає друзів. Вони не ходять в школу, тому що вчителі особисто приїжджають до них додому".

З вересня вони перший раз підуть в школу, де, як сподівається їхня бабуся, зможуть заповнити нестачу спілкування.

Жінка після смерті сина повністю присвятила себе вихованню онуків, які дуже переживали втрату батька.

До перших роковин з дня смерті Майкла Кетрін Джексон готує до виходу книгу, яка розповість світу, який співак був насправді.

"Я хочу, щоб світ дізнався реального Майкла. Все що пишуть про нього в таблоїдах - це плітки і сміття. Люди, у яких є власні діти, зрозуміють, як я себе почуваю, коли читаю в газетах черговий наклеп і брехню про мого сина. Саме тому я випускаю книгу", - цитує її слова Daily Mail.

Жінка досі не може повірити в те, що смерть її сина була природною: "Він був дуже молодий для цього. Мені говорили, що нібито він приймає препарати, що відпускаються за рецептом. Але у будь-якому випадку я ніколи його не бачила в неадекватному стані".

Нагадаємо, король поп-музики помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодіючими препаратами, зокрема, анестетиком пропофолом. У його смерті звинувачують лікаря, який знаходився із співаком в останні хвилини його життя. Мюррей визнає, що давав пацієнтові пропофол для боротьби з безсонням, проте стверджує, що цей препарат виписували Джексону й інші лікарі.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Мати Майкла Джексона пішла проти волі співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути