пʼятниця, 11 червня 2010 12:48

На роковини смерті Джексона прихильників пустять на його могилу

На роковини смерті Джексона прихильників пустять на його могилу

У перші роковини смерті поп-співака Майкла Джексона, 25 червня, місце його поховання на кладовищі Forest Lawn в Лос-Анджелесі на один день відкриють для відвідин. Інформацію про те, що прихильники зможуть прийти на могилу "короля поп-музики", підтвердили місцева влада і поліція, яка забезпечуватиме порядок під час пам'ятного заходу.

Похорон Майкла Джексона, який помер 25 червня 2009 року, відбувся у вересні того ж року після довгих суперечок його родичів про місце поховання співака. Незабаром після похорону тіло було перенесене в закритий мавзолей, відвідати який могли тільки рідні і близькі Джексона.

26 червня 2010 року сім'я Джексона має намір провести вечір пам'яті співака. Захід відбудеться в готелі Hilton в Беверлі-Хіллс. За словами організаторів вечора, на захід з'їдуться родичі виконавця, його колеги і прості прихильники творчості поп-артиста.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На роковини смерті Джексона прихильників пустять на його могилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути