понеділок, 05 квітня 2010 16:28

Майкл Джексон вчинив самогубство

Майкл Джексон вчинив самогубство

Особистий кардіолог Конрад Мюррей назвав причину смерті короля поп-музики Майкла Джексона. Лікар і його адвокати наполягають на факті самогубства.

У день смерті Джексона лікар увів йому седативний препарат пропофол.

"Приблизно о 10.50 лікар Мюррей дав Джексону 25 міліграмів пропофолу із 20-мілілітрової пляшки, тобто лише 1/8. Доки співак спав, лікар був у кімнаті і розмовляв по телефону. Приблизно опівдні вийшов на кілька хвилин, щоб прийняти душ. А коли повернувся, то побачив, що його підопічний лежить нерухомо. Біля ліжка лежала порожня пляшечка від снодійного. Викликав швидку", - повідомляють захисники медика.

Лікар стверджує, що Майклу надокучало безсоння. Він часто приймав снодійне. Припускає, що співак вирішив ввести собі у вену вміст усієї 20-міліграмової пляшечки снодійного, щоб швидше заснути.

Адвокати Мюррея наполягають на версії про самогубство співака.

Раніше були опубліковані знімки, де біля ліжка хворого Майкла Джексона лежала порожня пляшечка з-під ліків. Захисники кардіолога говорять, що якби він хотів приховати сліди злочину, то заховав би її.

50-річний Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі. У нього зупинилося серце від передозування пропофолом. Він впав у кому і майже відразу помер. В убивстві звинуватили особистого кардіолога Конрада Мюррея, який на той час був з Майклом Джексоном.

За матеріалами lenta.ru, www.tmz.com
Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон вчинив самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути