середа, 24 березня 2010 09:13

Лікар Джексона замість порятунку співака приховував докази

Лікар Джексона замість порятунку співака приховував докази

Особистому лікареві Майкла Джексона Конраду Мюррею ще на початку лютого були пред"явлені звинувачення в ненавмисному вбивстві. Проте зараз в справі про трагічну смерть поп-короля намітився новий поворот. У поліції Лос-Анджелеса з"явилися нові дані, що компрометують медика. За словами свідків, Мюррей зволікав з наданням своєчасної допомоги вмираючому.

Свідок у справі про смерть Майкла Джексона заявив, що Конрад Мюррей перестав робити штучне дихання співакові в найбільш невідповідний момент. Замість того, щоб надати допомогу, лікар почав збирати ампули з медикаментами.

Сенсаційні свідчення надав охоронець Джексона Альберто Альварес. При цьому охоронець заявив, що лікар сказав викликати "швидку" лише після того, як всі медикаменти виявились зібраними.

Є також свідчення співробітників лікарні, де була офіційно зафіксована смерть знаменитості. Там Мюррей заявив, що йому потрібно терміново повернутися в будинок співака, щоб забрати якийсь диво-крем.

"Ніхто на світі не повинен про нього знати", - стверджував кардіолог.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер від зупинки серця у віці 50 років 25 червня 2009 року. Медична експертиза встановила, що смерть співака наступила в результаті передозування пропофолу та лоразепаму.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Лікар Джексона замість порятунку співака приховував докази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути