пʼятниця, 02 квітня 2010 09:47

Лікар Джексона просить дозволити йому працювати

Лікар Джексона просить дозволити йому працювати

Лікар Майкла Джексона просить не позбавляти його лікарської ліцензії, щоб мати можливість заробити на оплату послуг адвокатів.

Адвокати, які представляють інтереси лікаря Майкла Джексона, якого звинувачують в ненавмисному вбивстві співака, звернулися до суду з проханням дозволити лікарю продовжити займатися лікарською практикою.

Представники Конрада Мюррея пояснили клопотання тим, що лікар знаходиться в непростому фінансовому положенні, і якщо позбавити його практики, він не зможе оплачувати послуги адвокатів і судові витрати.

Як вже відомо, Джексон був убитий передозуванням сильнодіючого анестетика пропофолу. Особистому лікарю співака кардіологу Конраду Мюррею були пред"явлені звинувачення в неумисному вбивстві. Провина кардіолога полягає в тому, що він, прагнучи ввести співака в сон шляхом ін"єкції сильного заспокійливого, діяв "необережно і без належної обачності". Проте сам він не визнає себе винним в тому, що сталось.

Як не дивно рідні Майкла Джексона зовсім не упевнені, що в його смерті винен Мюррей. Так, батько співака Джо Джексон і його сестра Ла Тойя стверджують, що до вбивства поп-короля причетні інші люди. У бесіді з ведучим CNN Ларрі Кінгом батько Джексона заявив, що його син дійсно був убитий, але Мюррей діяв не один і у результаті просто став крайнім.

Як би там не було, у разі визнання провини кардіолога йому загрожує чотири роки в"язниці. Суд звільнив лікаря під заставу 75 тисяч доларів, дозволивши при цьому вільно пересуватись в США, але не покидати їхньої території.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Лікар Джексона просить дозволити йому працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути