понеділок, 21 червня 2010 10:06

В лондонському театрі відкриють перший постійний меморіал Джексону

В лондонському театрі відкриють перший постійний меморіал Джексону

Постійний меморіал Майклу Джексону буде відкритий в лондонському театрі Lyric 24 червня, напередодні перших роковин з дня смерті легендарного американського музиканта.

Меморіальна дошка буде встановлена у фойє театру, що стало місцем "паломництва" для багатьох прихильників Джексона. Саме у Lyrics в лондонському районі Сохо йде мюзикл Thriller Live про життя і творчість "короля поп-музики", а після раптової смерті співака в червні 2009 року прихильники досі приносять сюди квіти і свічки, журнальні вирізки і фотографії артиста.

Пам'ятна дошка стане першим постійним меморіалом Джексону, який з'явиться в Лондоні.

На відкритті 24 червня будуть присутні як артисти мюзиклу, так і переможці британського шоу талантів Britain's Got Talent 2009 року, танцювальний колектив Diversity - він повинен був брати участь в грандіозному турі-поверненні, до якого готувався Джексон перед смертю.

Джексон помер 25 червня 2009 року у віці 50 років від передозування сильнодіючих препаратів під час підготовки до серії з 50 концертів, які співак готувався дати в Лондоні. Артист був похований в Лос-Анджелесі через більш ніж два місяці після смерті - 3 вересня.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «В лондонському театрі відкриють перший постійний меморіал Джексону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути