четвер, 12 квітня 2012 09:37

Марк Ентоні офіційно розлучається з Дженніфер Лопес

Марк Ентоні офіційно розлучається з Дженніфер Лопес
Співак хоче спільної опіки над дітьми Фото: 7ja.net

Чоловік латиноамериканської зірки Дженніфер Лопес співак Марк Ентоні офіційно подав на розлучення. Він має намір вимагати спільної опіки над їхніми двома дітьми.

Нагадаємо, влітку минулого року численних шанувальників пари Дженніфер Лопес і Марка Ентоні вразила новина, що вони вирішили розлучитися. В одному інтерв'ю артистка пояснила причину розлучення: "Я безнадійно романтична і пристрасна людина, коли справа стосується кохання. Іноді ми не усвідомлюємо, що йдемо на компроміси. Мова йшла про те, щоб зрозуміти, що людина тобі не підходить, що ця людина не ставиться до тебе так, як потрібно, що вона поводиться неправильно по відношенню до себе самої. І якби я залишилася, то я вчинила б неправильно по відношенню до себе самої. Я досить люблю себе, щоб залишити все це позаду".

Відтоді Лопес і Ентоні роз'їхалися, їхні чотирирічні близнюки Макс і Емма залишилися жити з матір'ю. Дженніфер встигла закрутити бурхливий роман з танцівником Каспером Смартом, подробиці якого смакував весь світ, та й Марк недовго страждав від самотності. І якось всі змирилися з тим, що виконавці розлучилися після семи років шлюбу. А тим часом тільки зараз Марк Ентоні офіційно подав на розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Ентоні порадив Дженніфер Лопес сходити до психіатра

Співак і композитор Марк Ентоні подав офіційну заяву в суд Лос-Анджелеса в понеділок. Він збирається вимагати спільної опіки над двома їхніми спільними дітьми. Для Ентоні майбутнє розлучення стане другим, для Лопес - третім.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні офіційно розлучається з Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути