середа, 11 січня 2012 10:26

Марк Ентоні порадив Дженніфер Лопес сходити до психіатра

Марк Ентоні порадив Дженніфер Лопес сходити до психіатра

Подейкують, музикант Марк Ентоні вважає, що його екс-дружина Дженніфер Лопес жити не може без чоловіків, і їй час звернутися з цим до психіатра.

Таку пораду він буцімто дав колишній під час нещодавньої сварки, пише ТаблоID із посиланням на "Radar Online".

43-річний Ентоні тяжко переживає присутність у житті Лопес майже вдвічі молодшого від неї коханця – танцівника Каспера Смарта. Крім того, колишнє подружжя ніяк не може узгодити організаційні моменти щодо спільних дітей, двійнят Макса й Емми.

"Джен сказала Маркові, що він не достатньо турботливий батько, а Марк це зауваження підняв на сміх й сказав, що вона завжди останньої миті змінює свої плани щодо поїздок із дітьми", - розповідає інформатор.

"Справжнє ж джерело роздратування Марка – це стосунки Джен із танцівником, Каспером Смартом. Джен ставиться до нього дуже серйозно, й це змушує Марка дуже ревнувати. Марк сказав Джен, що вона має піти до психіатра, аби розібратися зі своїми проблемами та з'ясувати, чому їй у житті завжди потрібен чоловік", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес зібралася заміж за молодого коханця

Лопес має звичку "перестрибувати" з одного роману в інший, одразу після свого розриву з актором Беном Аффлеком вона зійшлася з Марком Ентоні, й ці стосунки поки що стали для неї найтривалішими.

Власне, й сам Ентоні наразі не пасе задніх. На заміну Лопес він уже підшукав іншу латиноамериканську красуню – модель Шеннон де Ліма. Дівчині 24 роки, стільки ж, як і бойфрендові Дженніфер.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Напівгола Дженніфер Лопес обіймалася зі своїм молодим коханцем на шезлонгу

До слова, подружжя й досі не подало на розлучення, хоча оголосило про свій розрив ще в липні.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні порадив Дженніфер Лопес сходити до психіатра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути