Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 09:51

Дженніфер Лопес розпродасть всі подарунки колишнього чоловіка

Дженніфер Лопес розпродасть всі подарунки колишнього чоловіка

Латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес після нещодавньої сварки з колишнім чоловіком, поп-виконавцем Марком Ентоні, прийняла рішення виставити на аукціон всі його подарунки, щоб остаточно порвати стосунки.

Лопес, відома своєю любов'ю до коштовностей, планує виставити на торги ювелірні прикраси, піднесені їй колишнім чоловіком Марком Ентоні в пору їхнього семирічного шлюбу. У тому числі фігурує обручка зі значним, на 8,5 карата, рідкісним блакитним діамантом. Кажуть, його вартість оцінюється в чотири мільйони доларів. Крім коштовностей, Дженніфер Лопес хоче продати і одяг, подарований їй колишнім чоловіком.

"Подібний крок необхідний для Дженніфер, щоб розпочати нове життя, де не буде нагадувань про минуле, вона чинила так завжди, коли з кимось розходилась", - поділився приятель зірки.

Нагадаємо, подружжя Дженніфер Лопес і Марк Ентоні оголосили про своє розлучення в середині липня. Пара розлучилася, залишившись в хороших стосунках. Дженніфер навіть прийшла на вечірку, влаштовану Марком на честь власного дня народження. Проте ідилія закінчилася після того, як Ентоні дізнався про бурхливий роман Лопес з учасником її підтанцьовки, 24-річним Каспером Смартом. І нехай дружина у нього вже колишня, проте Марк приревнував і посварився з Дженніфер, відмовившись зніматися в її новому реаліті-шоу.

Остаточно добили Ентоні фото папараці, які зняли Лопес та її молодого коханця з дітьми Джей Ло і Марка, які мило гралися з потенційним вітчимом. Ентоні так розлютився, що заборонив новому коханому Лопес возити близнюків Емму і Макса в автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес розпродасть всі подарунки колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути