пʼятниця, 09 грудня 2011 11:55

Дженніфер Лопес посварилась з Марком Ентоні через свого нового бойфренда

Дженніфер Лопес посварилась з Марком Ентоні через свого нового бойфренда

Популярна латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес посварилася зі своїм колишнім чоловіком, виконавцем Марком Ентоні. Він навіть відмовився з нею співпрацювати в багатомільйонному телепроекті.

Марк Ентоні відкинув пропозицію взяти участь в новому реаліті-шоу Q'Viva! The Chosen, яке присвячено пошуку молодих талантів у Латинській Америці. За сюжетом саме колишня дружина Ентоні Дженніфер Лопес вишукує юні таланти. Однак шоу, яке обіцяє багатомільйонні прибутки через участь в проекті світових зірок і до того ж колишнього подружжя, серйозно ризикує через те, що Лопес і Ентоні посварилися.

Причиною сварки стали ревнощі Марка. Справа в тому, що звістка про нове захоплення екс-дружини, а також відверті знімки дружини, яка насолоджується товариством молодого бойфренда Каспера Смарта, сильно засмутили Ентоні. Бурхливий роман виконавиці з учасником її власної підтанцьовки просто розгнівав Марка.

Найближчий друг запальної парочки розповів: "У Марка і Джей Ло стався справжній скандал по телефону. Звісно, вони заговорили про її нового хлопця. У результаті Ентоні прийняв рішення не працювати з нею". Інший приятель колишнього подружжя пояснив, що в Марку просто говорить його латиноамериканська гордість, якій завдано серйозної шкоди.

В даний час творці нового реаліті-шоу докладають максимум зусиль, щоб примирити Дженніфер Лопес і Марка Ентоні. Адже на кону стоять мільйони доларів.

Нагадаємо, розлучення двох суперзірок світового шоу-бізнесу виявилось громом серед ясного неба. Як з'ясувалося, чоловік страшенно ревнував дружину і не міг змиритися, що Джен є секс-символом. У парі постійно відбувалися скандали. Близький друг співачки розповів: "Він міг змусити її відчути себе просто жахливо, якщо вона хотіла вдягнути щось сексуальне. Йому подобалося, якщо вона одягалася, як зразкова дружина. Він ненавидів те, що вона - секс-символ". "Спочатку їй подобалося, що вона відчуває себе як за кам'яною стіною. На початку стосунків вони були дуже один в одного закохані", - зазначив стиліст співачки Філіп Блок.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес посварилась з Марком Ентоні через свого нового бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути