Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2011 12:15

Молодому коханцю Дженніфер Лопес загрожує в'язниця

Молодому коханцю Дженніфер Лопес загрожує в'язниця

Новий коханий латиноамериканської виконавиці Дженніфер Лопес Каспер Смарт любить не тільки танцювати, а й брати участь у вуличних гонках. Через своє екстремальне захоплення 24-річний хореограф може сісти у в'язницю.

Поки Дженніфер Лопес зайнята своєю музичною кар'єрою, її коханий Каспер Смарт розбирається з поліцією. Виявилося, що у хлопця з 2004 року проблеми з законом.

Вся справа в його захопленні вуличними перегонами, і більшість пред'явлених йому звинувачень стосуються перевищення швидкості, керування з анульованими або простроченими правами. Касперу була встановлена застава в 26 тисяч доларів, проте його все одно можуть ув'язнити.

Танцівника зобов'язали до громадських робіт, які він повинен виконати до наступного судового розгляду, призначеного на початок січня наступного року. У Каспера Смарта є шанс опинитися за гратами строком на 90 днів або бути зобов'язаним виплатити штраф у розмірі 500 доларів. Втім, ці два покарання можуть об'єднати.

Однак проблеми Смарта з законом, схоже, абсолютно не хвилюють Дженніфер Лопес. Виконавиця проводить весь свій вільний час з новим коханим, причому зовсім не ховаючись від всюдисущих папараці. Нещодавно парочка, нікого не соромлячись, цілувалася просто на вулиці.

До слова, Каспер Смарт - всього лише псевдонім 24-річного танцюриста. Справжнє його ім'я - Бо Пол Смарт. На нещодавній церемонії вручення нагород American Music Awards в Лос-Анджелесі він був одним з учасників підтанцьовки під час виступу Дженніфер Лопес. Гаряча латиноамериканка вразила глядачів своїм облягаючим костюмом тілесного кольору, де стратегічно важливі місця прикривали лише стрази.

Зараз ви читаєте новину «Молодому коханцю Дженніфер Лопес загрожує в'язниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути