понеділок, 23 січня 2012 12:51

Марія Бурмака в школі зривала уроки

Марія Бурмака в школі зривала уроки

Співачка Марія Бурмака зізналася Gаzeta.ua, що у шкільні роки була смішливою і неслухняною.

"Я народилася у Харкові і ходила там у школу №4 по вул. Лермонтовській. Нині я не так часто там буваю, але це місце, де я почуваюся маленькою дівчинкою. Там є люди, які пам'ятають мене дитиною. Коли я зустрічаю свою вчительку, я стаю по стойці "смірно" і починаю думати, чи ніде я не проштрафилася. Я з приємністю згадую ті часи. Я вчилася гарно, могла б отримати срібну медаль. Але мені її не дали через погану поведінку", –розповіла Марія.

Співачка спізнювалася на заняття і клеїла дурня.

"Я навіть зривала уроки — поводилася, як хлопець. Навіть соромно зараз. Була ініціатором багатьох нехороших речей. Одного разу прийшла нова вчителька, і я всіх підбила закрити роти і мичати: м-м-м-м. Вона не знала, що робити. Пам'ятаю, на конкурсі самодіяльності ми з подружкою Танею співали якусь пісню, я забула слова. Почала пирскати від сміху, завуч сказала: "Бурмака, уйди со сцены, не позорь это святое место". На якийсь час мене виключили з хору", - поділилася Бурмака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Бурмака порівняла "Євробачення" з конкурсом самодіяльності

Але наразі вчителів вона згадує з приємністю.

"Розумію, наскільки важко справлятися з дітьми підліткового віку. Мої вибрики тоді здавалися геройством, а зараз я по інший бік барикад. У мене донька-підліток, тому схиляю голову перед учителями".

Зараз ви читаєте новину «Марія Бурмака в школі зривала уроки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути