Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2021 12:50

"Маленький член", рак шлунку та аборт: Ігор Пустовіт розповів подробиці скандального розлучення із Сашею Бо
5

Ігор Пустовіт та Саша Бо з двома синами Данилом та Євгеном.
Фото: @sashaabo
Пара була разом шість років. Проте наразі розлучаються.
Саша Бо повідомила про приниження та токсичне відношення до себе, Ігор намагається це спростувати.
Ігор Пустовіт та Саша Бо з двома синами Данилом та Євгеном.
Ігор Пустовіт з двома синами.

Український блогер Ігор Пустовіт пояснив, що однією з причин розлучення з інста-інфлюенсеркою 26-річною Сашею Пустовіт, у соцмережах Саша Бо, є її булімія. Також чоловік звинуватив її в постійних образах та приниженнях.

Він спростував, що бажав дружині смерті від раку шлунка в інтерв'ю "Слава+".

"Вона в інтерв'ю Маші Єфросиніній говорила, що я бажав їй заробити рак шлунка. Знаєш, як це було? Мені в кімнаті каже: "Ти дно. Ти собі в цьому житті вже ні на що не заробиш, а я собі зароблю ще на 20 будинків і 20 салонів". Я їй у відповідь кажу: "Ти собі рак шлунка швидше заробиш, якщо не лікуватимешся". Ось так це було сказано", – заявив блогер.

Чоловік жалівся, що Саша його постійно принижувала. Вона часто говорила, що в нього "маленький член", повідомив Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раптово та назавжди: "холостячка" Мішина оголосила про розрив з Еллертом

"Вона почала говорити мені це через два роки. Я її питаю: "Ну ти ж розумієш, що він не зменшився з моменту, коли ми одружилися? Ти ж виходила за мене". Вона сказала: "Я просто перестала тебе відчувати, тому не хочу зараз". Я в ці моменти хотів провалитися крізь землю. А потім чув це багато разів", – зазначив він.

Також блогер спростував, що змушував Сашу робити аборт. Жінка потрапила в лікарню з туберкульозом на другому місяці вагітності. Тоді вони звернулися в інститут генетики, щоб дізнатися від лікарів, чи варто продовжувати вагітність, запевнив Пустовіт.

Українська блогерка Саша Пустовіт розповіла про аб'юзивні стосунки з чоловіком Ігорем Пустовітом. У соцмережах показувала ідеальне подружнє життя. Зараз подружжя розлучається. Проблема в стосунках почалася після його токсичного ставлення до дружини. З боку Ігоря часто відчувала психологічний тиск і приниження.

2015 року Саша вийшла заміж за інстаблогера та ютубера Ігора Пустовіта. 2016-го народила сина Данила, а 2018 року - Євгена. Жінка стала першою українськомовною блогеркою з 1,9 млн підписників.

У червні 2021-го Саша вже давала інтерв'ю у програмі Маші Єфросиніної. Тоді розповідала про ідеальне та щасливе життя з чоловіком. Через два дні після інтерв'ю повідомила про розлучення. Усе йшло до розлучення вже тривалий час, розповідала Саша. Останньою краплею стало те, що Ігор прочитав її листування з матір'ю' і подругою, де вона скаржиться на психологічний тиск з його боку. Чоловік нібито довго морально принижував Сашу, доки в Instagram вони створювали образ щасливої родини.

Зараз ви читаєте новину «"Маленький член", рак шлунку та аборт: Ігор Пустовіт розповів подробиці скандального розлучення із Сашею Бо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути