Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2021 14:16

"Бажав здохнути від раку шлунка" - блогерка Саша Пустовіт розкрила правду про "ідеальні" стосунки з чоловіком
4

Українська блогерка 26-річна Саша Пустовіт розповіла про аб'юзивні стосунки з чоловіком Ігорем Пустовітом. У соцмережах показувала ідеальне подружнє життя.

Зараз подружжя розлучається. Проблема в стосунках почалася після його токсичного ставлення до дружини. З боку Ігоря часто відчувала психологічний тиск і приниження, зазначила вона в інтерв'ю у програмі "Іспит із Машею Єфросиніною".

Саша Пустовіт з чоловіком Ігорем Пустовітом одружилися у 2015 році.
Фото: @sashaabo
Блогерка хоче розлучитися з чоловіком через токсичне ставлення до неї.
У Пустовітів двоє дітей - Данило та Євген.
Переписка з шантажем від Ігора.

Під час першої вагітності жінка хворіла на туберкульоз закритої форми. Пустовіт змушував дружину зробити аборт.

"Сказав, щоб я зробила аборт, тому що не возитиме хвору дитину в Німеччину на лікування. Хоча лікарі говорили: "усе гаразд, це плацентарний бар'єр, дитина народиться здоровою. Якщо ти зараз зробиш аборт, то помреш. Тому що вагітність - єдиний механізм, який підтримує зараз життєдіяльність організму", - розповіла Саша.

Блогерка поділилася, що чоловік її шантажує. Він грозився розкрити правду про неї, якщо вона не підпише документи й не прийме його умови розлучення. Пустовіт оприлюднила листування з Ігорем, у якому він вимагає, щоб двоє синів жили з ним. Також він хоче забрати будинок і автомобіль.

Автор: скріншот з відео
  Переписка з шантажем від Ігора.
Переписка з шантажем від Ігора.

Жінка зізналася, що страждала на булімію під час першої вагітності. Ігор шантажує її через це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раптово й назавжди: "холостячка" Мішина оголосила про розрив з Еллертом

"Це його фетиш - мене цим принижувати й убивати. Я не заслужила на це. Я ж йому нічого поганого не зробила. Просто захотіла піти, мені було важко. Під час нападів люті він навіть бажав мені "здохнути від раку шлунка". Він знав, що це найболючіша тема, і сама я впоратися не можу", - поділилася вона.

Чоловік уже подивився інтерв'ю Пустовіт і звинуватив її в брехні.

"Будь-який детектор брехні згорів би від перевантаження, якби він там був", - відреагував він в InstaStories.

2015 року Саша вийшла заміж за інстаблогера та ютубера Ігора Пустовіта. 2016-го народила сина Данила, а 2018 року - Євгена. Жінка стала першою українськомовною блогеркою з 1,9 млн підписників.

У червні 2021-го Саша вже давала інтерв'ю у програмі Маші Єфросиніної. Тоді розповідала про ідеальне та щасливе життя з чоловіком. Через два дні після інтерв'ю повідомила про розлучення. Усе йшло до розлучення вже тривалий час, розповідала Саша. Останньою краплею стало те, що Ігор прочитав її листування з мамою і подругою, де вона скаржиться на психологічний тиск з його боку. Чоловік нібито довго морально принижував Сашу, поки в Instagram вони створювали образ щасливої родини.

Зараз ви читаєте новину «"Бажав здохнути від раку шлунка" - блогерка Саша Пустовіт розкрила правду про "ідеальні" стосунки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути