пʼятниця, 13 квітня 2018 11:45

Макс Барських отримав престижну нагороду

Макс Барських отримав престижну нагороду

Співак Макс Барських отримав престижну премію і здобув перемогу в основних номінаціях: "Найбільш популярний виконавець на радіо в 2017 році" та "Трек , який найбільш ратується 2017 року".

Вчора відбулася VI щорічна церемонія нагородження Top Hit Music Awards 2018 - неупередженої премії цифр, заснованої на аналітиці та підрахунках ротацій понад семисот російськомовних радіостанцій світу і переглядів на YouTube Russia.

Тріумфатором вечора став Макс Барських (в категорії чоловічий вокал), визнаний виконавцем і автором , який найбільше був у ротації в 2017 році: треки артиста прозвучали в ефірі радіостанцій 2 272 436 разів, серед яких першість належить хітам "Тумани" з показником 1 035 041 і "Моя любов "з показником 789 287 ефірів - безпрецедентний випадок у вітчизняному шоу-бізнесі, коли трек артиста три роки поспіль займає лідируючі позиції в турнірній таблиці популярних пісень всього СНД і Східної Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські шанувальники Макса Барських заполонили легендарну Алею Слави

Співак Макс Барських почав тур по Північній Америці. Tumany World Tour включає 7 міст по Сполученим Штатам і одне місто в Канаді - Торонто. Американську частину туру Барських відкрив концертом в Сіетлі 6 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських отримав престижну нагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути