Ексклюзиви
пʼятниця, 01 червня 2012 19:03

Майор Яна Клочкова знешкодила грабіжників і прострелила мішень з 200 метрів
13

Ставиться бойове завдання ...
Фото: фото прес-служби МВС України
Дозвольте звернутися, товаришу майор?
Бачу ціль, не бачу перешкод
Розбір польотів
Цілься! Вогонь!

Знаменита українська спортсменка, 4-разова Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова побувала на базі українського міліцейського спецназу Барс, де успішно пройшла курс молодого бійця.

На на базі спецназу Яна Клочкова красувалася в ефектному міліцейському комбінезоні з погонами майора, які їй належать за вислугою років у спортивному товаристві Динамо.

Спортсменка пройшла важкі випробування на смузі перешкод, взяла участь в інсценуванні збройного пограбування і подальшого знешкодження умовних порушників закону, освоїла стрільбу з снайперської гвинтівки, вразивши з першої спроби мішень на відстані 200 метрів, отримала навички поводження з іншими видами озброєння спецназу, показавши, що пристойно стріляє з п'яти видів зброї.

За підсумками навчань Яна зірвала оплески у своїх інструкторів, які були здивовані її успіхами.

Ну, а завершилося знайомство з елітним спецпідрозділом на кухні, де Яна Клочкова покуштувала місцевої їжі, а також поспілкувалася з бійцями в невимушеній обстановці.

На прощання бійці заспівали легенді українського спорту штатну пісню своєї частині, а Яна швидко освоїлася і в кінці навіть підспівувала.

Зараз ви читаєте новину «Майор Яна Клочкова знешкодила грабіжників і прострелила мішень з 200 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути