вівторок, 22 травня 2012 17:19

Яна Клочкова знайшла собі нового кавалера — ЗМІ

Яна Клочкова знайшла собі нового кавалера — ЗМІ
Плавчиня розважалась у нічному клубі зі спортсменом Фото: viva.ua

У Яни Клочкової з'явилось нове захоплення. На відкритті нічного клубу "Ібіца" в Одесі плавчиня танцювала, сміялася, смакувала коктейлі та обіймалася з незнайомим юнаком, повідомляє ТСН.

Журналісти дізнались, що супутника олімпійської чемпіонки звуть Олександр Цепух. Хлопцю - 25 років. Він - харків'янин і чемпіон Європи з плавання.

"Ввечері ми вирішили відпочити", - зізналась в ефірі програми "ТСН.Особливе" спортсменка.

Зауваження журналістки стосовно того, що вона дуже схудла і що у неї очі світяться, Клочкова прокоментувала: "Це кохання. Звісно я закохана".

Яна каже, що з Сашком вони знайомі майже з пелюшок і мають багато спільного. Зараз вони разом плавають і займаються благодійністю.

"Ми знайомі дуже давно. Буквально з пелюшок", - підкреслив плавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Клочкова втрачає вагу в тренажерному залі

Між тим, Клочкова зараз будує стосунки з Павлом Земло. З хлопцем спортсменка почала зустрічатись під час реаліті-шоу на одному з українських телеканалів. До того Яна спілкувалась з ним через інтернет.

"Насправді ми побачились пару років тому. Спочатку це було знайомство наяву. А потім знайшлись в "Однокласниках", - розповідала Клочкова.

Між іншим у Павла і Олександра багато спільного: їм обом по 25 років, вони обидва родом із Харкова і обидва займаються благодійністю.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова знайшла собі нового кавалера — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути