вівторок, 08 листопада 2011 10:57

Дідусь сина Яни Клочкової возить їм з Грузії фрукти

Дідусь сина Яни Клочкової возить їм з Грузії фрукти

У Яни Клочкової немає часу на романтичні стосунки. Про це плавчиня розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". Спортсменка сама виховує свого 1,5-річного сина Олександра, якого народила від грузинського бізнесмена Левана Ростошвілі. Раніше Клочкова розповідала, що батько дитини не захотів з ними бути, тому що йому комфортніше жити на батьківщині без дитини і дружини.

За словами Яни, зараз у їхніх стосунках нічого не змінилося.

"Стосунків як таких немає. Він буває у нас, але особливої участі в житті дитини не приймає. Частіше буває батько Левана. Дідусь буквально тиждень тому приїжджав до нас. Привіз дуже багато різних фруктів з Грузії. Він онука просто обожнює", - поділилася плавчиня.

За словами спортсменки, батько і мати Левана завжди до неї та дитини добре ставилися: "Запрошують в гості. Можливо навіть на Новий Рік до них поїдемо".

Клочкова зізналася, що Леван їм з сином фінансово ніяк не допомагає і аліментів не платить: "Я навіть не намагалася говорити на цю тему з ним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До сина Яни Клочкової втретє приїхав батько

Плавчиня поділилася, що за півтора року від народження Саші у неї не з'явилося коханого чоловіка.

"Його немає, тому що зараз я весь час присвячую дитині і не до цього було. На любов немає часу. Чоловіки якось бояться сильних жінок", - пожартувала Клочкова.

Зараз ви читаєте новину «Дідусь сина Яни Клочкової возить їм з Грузії фрукти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути