понеділок, 11 липня 2011 14:24

Батьки Левана кличуть Клочкову до Грузії
12

Фото: Фото зі сторінки Яни Клочкової в Одноклассники.ру

Яна Клочкова відпочиває з сином у Криму.

"На все літо приїхали. До Києва тільки у вересні повернемося. Відпочиваємо поруч з Ялтою, біля Ластівчиного гнізда, в готелі Palmira Palace", - розповіла у коментарі Gazeta.ua плавчиня, додавши, що проводять час разом з бабусею і племінником.

21 червня синові Клочкової Олександру виповнився 1 рік.

"Ми в лікарні були, тому не святкували. Не до цього було. Коли дитина хворіє, головне, щоб одужала, - підкреслила Клочкова. - Імунітет ослаблений. Плюс соплі, кашель, температура. У нас ще зуби лізуть. Днями 11 виліз. Кожен зуб рахуємо. Скоріше б уже 20 вилізло, щоб забути про них".

Спортсменка розповіла, що Саша не дуже любить з іграшками грати.

"Може з машинкою пограти. Любить з пультом, телефоном грати. Розуміє, що телефон треба до вуха прикладати. Взуття моє любить, намагається взути", - поділилася Яна.

Про стосунки з батьком сина Леваном говорить мало.

"Не можу відповісти на це питання. Востаннє був навесні. Ми практично не спілкуємося. Із сином стосунки підтримувати не намагається", - зізналася Клочкова.

Плавчиня розповіла, що батьки Левана запрошують її з сином до Грузії.

"У вересні запрошують приїхати. Не знаю, поїдемо ми чи ні. Кому ми там потрібні? З батьками Левана у мене кращі стосунки. Дідусь вітав Сашу з Днем народження. Обіцяє подарувати подарунок, коли приїдемо в гості", - поділилася Клочкова.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Левана кличуть Клочкову до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути