середа, 30 травня 2012 15:32

Яна Клочкова не спілкується зі своїм кумом Денисом Силантьєвим

Яна Клочкова не спілкується зі своїм кумом Денисом Силантьєвим
Спортсменка зізналася, що коли розлучалася її подруга Лілія Подкопаєва, вона прийняла сторону її чоловіка Фото: obozrevatel.com

З публічних людей Яна Клочкова дружить тільки з Лілією Подкопаєвою. Про це плавчиня розповіла програмі "Подвійна суцільна" журналу "Публічні люди".

"З нею ми спілкуємося не перший рік, давно знаємо один одного відтоді ще як Ліля виграла свої перші медалі, потім я виграла. Це дійсно людина яка у важкий момент.., ну різні у нас були випадки в житті. Тим не менш ми продовжуємо спілкуватися досі, життя нас не розвело", - підкреслила Клочкова.

Крім того спортсменка зізналася, що під час розлучення Лілії Подкопаєвої з чоловіком вона прийняла спочатку сторону Тимофія Нагорного.

"Спочатку я не прийняла Ліліну сторону, я прийняла сторону Тимофія. Однак потім, як кажуть, можливо краще розібралася в людині. Життя знаєте, розставляє все на свої місця. Я могла дружити з обома, але я зробила такий вибір, тому що на то були причини", - підкреслила вона.

Клочкова також зізналася, що на даний момент не спілкується зі своїм кумом Денисом Силантьєвим. Нагадаємо, плавець хрестив її сина Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Клочкова втрачає вагу в тренажерному залі

"Ми давно вже не дружимо ані з ним, ані з його дружиною. У нас дуже віддалені стосунки, я б сказала. Ані дружби, ані партнерських - ніяких стосунків немає. Є на то причини, про які не хотілося б говорити. Це настільки особисте...", - підкреслила Яна.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова не спілкується зі своїм кумом Денисом Силантьєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути