субота, 25 жовтня 2008 16:36

Майкл Джексон планує світове турне

Майкл Джексон планує світове турне

Відомий американський співак Майкл Джексон повертається на сцену.

Виданню стало відомо, що поп-зірка планує світове турне. Джерела видання повідомили, що Джексон має намір влаштувати концерти в Лондоні, а також у США, Європі і в далекосхідних країнах.

Співак, якому виповнилося 50 років, тривалий час взагалі не з"являвся на публіці і весь останній час працював над своїм новим альбомом.

Напередодні обличчя Джексона побачили в Лос-Анджелесі. Раніше співак часто його ховав під маскою через проблеми після численних операцій. Очевидці стверджують, що тепер він виглядає більше як 20-річний білошкірий, аніж афроамериканець середніх років.

Співакові, який користувався раніше величезною популярністю у всьому світі, необхідне повернення на сцену після низки гучних судових тяжб зі звинувачення в насильстві над дітьми.

Звинувачення з Джексона були зняті в 2005 році, але його фінансовий стан прийшов у занепад. Борги співака досягли 100 мільйонів фунтів стерлінгів, і він навіть був змушений продати своє знамените ранчо в Каліфорнії.

Майкл Джексон був одним із найбільш комерційно успішних сольних артистів у музичній історії і був проголошений "королем поп-музики", а його альбом "Thriller" занесений в Книгу рекордів Гіннесу як найбільш продавана платівка всіх часів і народів, повідомляє Daily Star.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон планує світове турне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути