Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2012 09:31

Мадонна затримала свій концерт в Москві через VIP-корпоратив для олігархів

Мадонна затримала свій концерт в Москві через VIP-корпоратив для олігархів
Співачка отримала за приватний концерт $7 млн фото: foto.rg.ru

Популярна виконавиця Мадонна під час російських гастролей на кілька годин запізнилася на власний концерт у Москві. Як виявилося, виступити вчасно їй завадила приватна вечірка на Рубльовці, де поп-діва ублажала слух російських олігархів.

На тлі інших зірок Мадонна не відрізняється пунктуальністю і її шоу часто починаються з запізненням. Тим, хто прийшов на її концерт, довелося прочекати близько трьох годин в задушливому залі московського "Олімпійського", щоб все ж побачити виступ співачки.

Як виявилося, світова знаменитість, яка любить виступати зі сцени за рівноправність, свободу і права "скривджених і пригноблених" не проти пожертвувати своїми шанувальниками заради заробітку. У "Олімпійський" Мадонна запізнилася, затримавшись на корпоративі у одного з мешканців Рубльовки. Західна поп-діва ублажала слух російських олігархів на приватній вечірці в елітному селищі CottonWay на Рубльово-Успенському шосе. За інформацією джерел, сума гонорару за такий виступ склала сім мільйонів доларів.

"Якби це (запізнення) сталося з нашими артистами - розірвали б в пух і прах", - прокоментував таку поведінку співачки відомий продюсер Іосиф Пригожин. За його словами, співачка проявила справжню неповагу до своїх шанувальників. "Максимальна затримка концерту з якихось причин може бути 15 хвилин, ну півгодини від сили", - розповів він.

Крім того, Пригожин розкритикував Мадонну за її виступ на підтримку учасниць групи Pussy Riot. "Люди прийшли в "Олімпійський", в задусі чекали три години, щоб почути "Звільніть Pussy Riot"? Вона наплювала на закони країни, на існуючі правила", - впевнений продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закликаю всіх, кому дорога свобода, засудити це несправедливе покарання" - Мадонна про вирок Pussy Riot

Можна сказати, що російські гастролі для Мадонни пройшли вдало: скандальний піар на темі панк-молебню, солідний гонорар за VIP-корпоратив і саме шоу. За те, що Мадонна таки виступила перед шанувальниками в "Олімпійському", вона отримала чотири мільйони доларів, у той час як в інших країнах Східної Европпи вона заробляє на концерті близько одного мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна затримала свій концерт в Москві через VIP-корпоратив для олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути