середа, 04 січня 2012 16:48

Ляшко отримував задоволення від "облизування" п'яток
6

Фото: Фото з Facebook Олега Ляшка

Олег Ляшко вирішив побалувати себе екзотичним педикюром. Фотозвіт після пройденої процедури нардеп виклав у себе на сторінці у Facebook.

"Гуляв по торговому центрі, вибирав новорічні подарунки і випадково натрапив на салон в якому роблять дивні, але дуже приємні процедури, які називають рибним педикюром", - зауважив він.

"Найкращий масаж - розслабляє і відновлює сили. Рекомендую всім, хто багато часу проводить на ногах!", - додав Ляшко.

Цей доволі незвичайний педикюр стає все дедалі популярним. Процедуру роблять рибки Гарра руфа. Вона заспокійливо діє на нервову систему, дозволяє зняти набряклість і втому в ногах.

"На стопах розташовані тисячі нервових закінчень. Рибки їх масажують. Це позитивно впливає на загальне самопочуття. Покращується циркуляція крові і лімфи, заспокоюється нервова система. Також такий масаж дозволяє зняти набряклість і втому в ногах", - розповіла Gazeta.ua майстер Олена Кравченко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ляшко у Ялті цілував дівчину: "Тепер ти віриш, що я не п...с?"

"Рибки Гарра руфа прекрасно очищають і омолоджують шкіру. У них немає зубів, відмерлі тканини вони злизують. Після такої процедури стопи мають здоровий і свіжий вигляд. Щоб повноцінно відчути ефект від пілінгу, достатньо 5-6 процедур", - додала вона.

Годинна процедура коштує приблизно100 грн. Під час неї клієнт занурює ноги в акваріум з кількома сотнями рибок. Вони обліплюють ноги, злизують відмерлі тканини. Процедура трохи лоскітна, але приємна.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко отримував задоволення від "облизування" п'яток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути