понеділок, 30 травня 2011 13:16

Ляшко у столичному ресторані годував студентку з рук
16

Фото: Фото зі сторінки Олега Ляшка на Facebook

Місяць тому Олег Ляшко зареєструвався на сайті у форматі питання-відповідь "Formspring". Депутат пообіцяв один раз на місяць автора найкращого з його точки зору питання зводити у хороший ресторан.

Переможницею першого місяця конкурсу запитань до політика стала студентка 2 курсу Київського Національного Економічного Університету Вікторія. Дівчина родом з міста Біла Церква, що на Київщині.

Ляшко запросив дівчину до столичного ресторану "Olmeca" в компанії її мами та своїх друзів. Фото із зустрічі депутат виклав на своїй сторінці у Facebook, зауваживши, що любить цей заклад за фантастичний краєвид Києва, що відкривається з нього.

"Віка довго не вірила, що саме вона здобула перемогу. Ми спілкувалися про все на світі, зокрема про проблеми студентства. Віка розповіла, що їй в КНЕУ чомусь не виділили гуртожиток, я дав доручення помічнику розібратися із цим питанням, щоб їй дали найкращу кімнату", - наголосив політик.

"Аліна Миколаївна, мама Вікторії, теж довго не вірила і боялася відпустити дочку в рестораном з дорослим чоловіком, тому ми запросили пані Аліну повечеряти з нами", - підкреслив Ляшко.

Депутат проявив турботу щодо дівчини, нагодувавши її з виделки.

"Віка чи соромилась їсти, чи боїться поправитись, тому я вирішив погодувати її", - пояснив він.

Після вечері Ляшко покатав дівчину на катері, дозволивши їй покерувати.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко у столичному ресторані годував студентку з рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути