пʼятниця, 06 травня 2011 10:14

Ляшко не шкодував лакованих туфель, топчучи у супермаркеті заморську картоплю

На своїй персональній сторінці у Facebook народний депутат Олег Ляшко розповів, як він розтоптав єгипетську картоплю, яка продавалася в одному з Рівненських супермаркетів.

"А діло було так",- розповідає політик,- "Спершу, прогулюючись вулицями міста під час коротенької паузи між двома своїми ефірами, купив хлібину. Оскільки пора була обідня, вирішили до чорного хліба купити українського сала й влаштувати собі справжній український обід. Сказано – зроблено."

"Зайшли в найближчий супермаркет",- продовжує свою розповідь депутат,- "і в пошуках сала стали обходити полиці з крамом… Проходячи через овочевий відділ, я аж зупинився від несподіванки: українська морква продавалася по ціні 13 гривень, капуста – по 14 гривень, українські буряки – по 17 гривень! А поруч лежала єгипетська картопля по 12 гривень!"

"Тобто, генномодифікована картопля, вирощена в африканській пустелі, у наших магазинах коштує дешевше, ніж буряк, вирощений на українських чорноземах!",- обурюється політик,- "Ось до чого ми дожилися! Я не втримався, скупив оту всю "заморську", чи, скоріше, "запустельну" картоплю й розтоптав її усю тут же ж, в супермаркеті…"

"Народ спершу був у шоці",- замітив Олег Ляшко,- "а потім, зрозумівши, що й до чого, був готовий допомогти мені знищити оту імпортну картоплю, імпортери якої в буквальному сенсі слова відбирають у нашого землероба шматок хліба"

Насамкінець депутат зазначив, що зберіг товарний чек, в якому написано "єгипетська картопля – 200 гривень".

"Я принесу цей чек у Верховну Раду і продемонструю своїм колегам депутатам, які лобіюють інтереси імпортерів цієї єгипетської картоплі", - зазначив він.

Нагадаємо, в березні Ляшко заявив, що Юлія Тимошенко подобалася йому не просто як політичний лідер, а він був не проти з нею переспати.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко не шкодував лакованих туфель, топчучи у супермаркеті заморську картоплю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути