пʼятниця, 13 листопада 2009 15:08

Лобода та Єфросиніна носять маски від "свинячого" грипу (ФОТО)
7

Жертвами "свинячого" грипу стали і артисти. Ніхто не захворів. Але оскільки деякі міста вже закриті на карантин, доводиться відміняти гастролі. І, щоб не захворіти, зірки замаскувалися.

Нікіта Джигурда ходить у масці, адже вдома маленька дитина. Він зайшов за печивом у кіоск поруч з будинком і ввів в ступор продавщицю з покупцями: зі спини - начебто знайомий велетень Джигурда, а ось спереду ... Після фрази: "Здравствуйте, ну что, не ждали?!", вони майже приготувалися до пограбування. Нікіта побажав усім здоров"я, купив печива і вирушив до сім"ї.

Однією з перших в об"єктиви фотокамер у марлевій пов"язці потрапила Софія Ротару.

Але всіх перевершив Гоша Куценко. Днями він з"явився в марлевій пов"язці на вечірці на честь закінчення зйомок фільму "Любов-морква-3", в якому актор зіграв одну з головних ролей. Так от, шоумен не зняв пов"язку навіть заради такого приємного процесу, як дегустація глінтвейну. Видовище було із серії "по вусах текло, а в рот не потрапляло". Гоша продовжив гулянку в криваво-червоній від вина масці. А що? Теж спосіб для тих, хто не хоче напитися на вечірці.

Ще в громадських місцях у пов"язках бачили групу "Челсі", співаків Влада Топалова і Стаса П"єху.

"Я тільки що з України прилетів. Як начепив там на себе марлеву маску, так і ходжу. Нам, артистам, не можна хворіти - попереду новорічні ялинки", - пояснив П"єха.

Російська співачка Лариса Доліна до Києва прибула теж у масці.

"Доліна зажадала, щоб у гримерках і номері була праска, - зізналися організатори. - Вона буде прасувати маску, щоб високою температурою дезінфікувати її й убити мікробів".

З українських зірок про своє здоров"я хвилюється і Світлана Лобода. А також телеведучі Маша Єфросініна та Андрій Доманський. Вони теж носять марлеві пов"язки.

ТСН

Фото Сегодня, Блик, КП

Зараз ви читаєте новину «Лобода та Єфросиніна носять маски від "свинячого" грипу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути