вівторок, 27 жовтня 2009 07:21

Світлана Лобода й далі співатиме під своїм іменем

Світлана Лобода й далі співатиме під своїм іменем

Деснянський суд столиці заборонив співачці 27-річній Світлані Лободі використовувати своє ім"я. За постановою, Svetlana Loboda — це торговий знак і його не можна використовувати при виготовленні одягу, організації концертів, співпраці із засобами масової інформації. До суду на Світлану подав її колишній продюсер і бізнес-партнер Олександр Ширков.

— Не розумію, як можна забрати в людини її власне ім"я? — дивується співачка. — Так, мій партнер заробляв на ньому п"ять років, але тепер я хочу робити це сама. Я хотіла запатентувати власне прізвище й звернулася у відповідні органи. Виявилося, мій партнер уже давно це зробив.

Лобода каже, колишній продюсер їй погрожував. Вона вимушена була найняти охоронця.

— На моєму сайті він розмістив оголошення, що за певну суму можна провести зі мною ніч, — каже Лобода. — Написав, що я надаю ескорт-послуги, й дав свій телефон. Мовляв, звертайтеся.

Крім авторських прав Ширков намагався отримати від співачки $2 млн моральної компенсації. Каже, хотів повернути борги.

— Не можна підводити й "кидати" тих, хто у важку хвилину тебе підтримав, — говорить продюсер. — Я допоміг Лободі зібрати кошти на Євробачення. Це мою квартиру віддали під заставу. Мене залишили з купою боргів. Світлана розірвала контракт, а гроші хто мав платити?

За словами артистки, Ширков заборгував балету, стилістам, візажистам і музикантам, які працювали з нею на Євробаченні. Співачка переконує, що вже все повернула.

— Ми п"ять років були компаньйонами, — продовжує Світлана. — Я ніколи не лізла у фінансові справи. Була в нього на зарплаті й отримувала свій процент від гонорару. Але в якийсь момент зрозуміла, що можу бути повноцінним партнером. Коли я попросила показати звіти, на що були витрачені гроші, він не зміг. Після Євробачення нами зацікавилася Москва, але мого продюсера це не привабило. Він запропонував записати дует із Гаріком Кричевським. Мене це остаточно добило.

Світлана Лобода каже, що й далі співатиме під своїм іменем.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода й далі співатиме під своїм іменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути