четвер, 24 листопада 2011 12:20

Лілія Подкопаєва запевнила, що у родині Ані Лорак розлученням і не пахне

Лілія Подкопаєва запевнила, що у родині Ані Лорак розлученням і не пахне

Лілія Подкопаєва сама напросилася в друзі Ані Лорак. Спортсменка зізналась, що про дружбу з відомою співачкою навіть не мріяла. Вперше побачила її по телевізору 16 років тому. Потім навіть познайомилася з Лорак на одному з концертів. Та стати з нею хоча б приятелькою так і не змогла. А згодом дізналася, що ходить до того самого косметолога, що й відома співачка. Наважилася і попросила номер телефону.

"Я набралася наглості, сміливості. Звісно, цього робити не можна, але я сказала, що мені можна. Я не збиралася її діставати дзвінками. Просто хотіла сказати, як я нею захоплююсь", - розповіла Подкопаєва у програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1".

Відтоді вони нерозлучні. Кароліна у Лілі була дружкою на весіллі. Потім стала хрещеною її доньки, яку спортсменка назвала саме на честь своєї зіркової подруги.

"Багато чого залежить ще певно і від того, що нам по суті нема чого ділити. Я її ніколи не називаю Ані. Називаю її Кароліна, або ніжно Кароліша", - поділилась Подкопаєва.

Ліля зізналась, що їхня дружба перевірена не лише часом, а і випробуваннями. Так, два роки тому, коли вона розлучилася із Тимофієм Нагорним, Лорак єдина, хто не діставав її запитаннями.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ані Лорак після пологів вперше з'явилась у купальнику

"Я їй дуже вдячна, тому що тоді почався шквал дзвінків. Подзвонила Кароліна і вона взагалі нічого не сказала, не спитала. Спитала лише, як завжди: "Як справи? Все добре? Ти же знаєш, я поруч", - розповіла спортсменка.

Тепер Подкопаєва підтримує саму Лорак. Співачка близько до серця сприймає плітки про зради чоловіка і їхнє можливе розлучення. Називає все це брехнею і коментувати цього не хоче.

"Вони один одного дуже люблять. Нічого такого я не побачила і не помітила, щоб вона була чимось засмучена чи Мурат. Все добре", - зауважила ЛІля і додала, що родина її подруги дуже міцна.

Наразі Подкопаєва чекає на хрестини доньки Ані Лорак і точно знає, що невдовзі їхня родина стане ще більшою, і ще зірковішою.

"У нас буде кум Філіп Кіркоров, у нас буде кума Софія Ротару. Нам потрібно захоплювати територію, ставати все більше і більше, розростатися", - підкреслила спортсменка.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва запевнила, що у родині Ані Лорак розлученням і не пахне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути